Kaloreita ja niiden kulutusta

Hyvä yöuni, levollinen aamiainen, rakkaitten kanssa ulkoilemaan, laaja Lapinmaa jalkojen alla  ja tilaa hengittää, ystävät notskilounaalla joka kuitenkin vaihtui takkatulen ääressä nautiskeluksi (lapaksissani uusi juttu: poronvasan maksaa… hmmm) , rantasauna, ja illaksi kylille syömään. Siinä tämän lauantain rakennuspalikat. Aika hyvä lopputulos. 😉

On nuorenparin yksivuotiskihlajaispäivä (me olimme vastaavana Auschwitzissa – vähän eri fiilikset. Uh!) ja on Lapin keittiömestareiden 22. Herkkupöytätapahtuma, isänpäivän aatto (tytärtä tietysti ikävä!) ja monien (ruoka)tuttujen tapaaminen. 

Kaunispään huipulla tänään kovin usvaista, harmaata. Ei haitannut meitä. Koirulitkin tykkäsivät kovasti.

mökkielämää-17

mökkielämää-2-5

Ja nyt hankkimaan takaisin niitä kadotettuja kaloreita. Kenguru ja biisoninkieli lienevät menun erikoisimmat jutut. Minä odotan kalapöytää erityisesti. Kerron huomenna kannattiko. 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.