Odottamattomia juttuja

On päiviä, jotka menevät ihan toisin kuin olit ajatellut. Tämä on ollut sellainen päivä.

Ei mm. ollut pienintäkään tarkoitusta käydä töissä tänään. Kävinpä silti. Siellä tuoksui lattiavaha, eikä siellä ollut ketään. Ei ketään. Muutoin siellä oli sellaista kuin hämärästi muistelinkin. Tämä kertoo siitä, että olen taas kerran niin typerä, että alan jo liu´uttaa itseäni töihin. Mietin jo, että ”eihän tässä enää ehdi”, ”enää niin ja niin monta päivää”, ja ”pitäisi jo ryhtyä nukkumaan ajoissa”, ja alan katsella jo vähän kalenteria valmiiksi, sopia tapaamisia, tehdä listaa, mistä aloittaa duunit… Ja kaikinpuolin olen ikävä ihminen näin loman hiipuessa kohti loppuaan. Miksen revittele sunnuntai-iltaan asti ja herää maanantaina kertarysäyksellä todellisuuteen: TYÖPÄIVÄ!

Jospa minä yrittäisin. Varsinkin nyt kun saimme vielä lämmön!

Sieppaa

 

Tarkoitus oli huomenna lähteä sinne kesäretkelleni, mutta eipä se nyt taida onnistua, liekö ollenkaan… Mutta JOS pääsen päivärundilleni niin kilpailu tulee, palkinnotkin on jo hommattuna. 🙂

Jäälissä käytiin tänään kun pappa (pehtoorin isä) täytti kunniakkaat 88 vuotta. Kaikenmoista muutakin suhaamista eestaas koko päivä.

3

4

Nyt taidan ryhtyä viimeistelemään Meksiko-sivut (hope so, että saan ennen puolta yötä valmiiksi). Ai niin, yksi ”kesälomaprojekti” (= uusi lamppu) on pois päiväjärjestyksestä. Poulsenhan se meillä nyt on…

lamppu

lamppu-2

 

Tilasin netistä (ihan turhaa ramppaamista ja ressiä kaupungilla), tuli postissa neljässä päivässä ja kotiovelle ilman mitään rahtimaksuja. Olemme tyytyväisiä.

4 kommenttia artikkeliin ”Odottamattomia juttuja”

  1. Lamppu on kaunis klassikko. Hyvää saa kun tietää tilata hyvää. Kävin kanssanne siellä Meksikossa. Värikästä oli ja kaikkea ehdittekin nähdä. Turkoosi meri oli kamalan kauhean näköistä, NOT!

    Vastaa
  2. Irma, lamppu on tosiaan klassikko, oikeastaan tupla-klassikko. Meillä oli lapsuudenkodissani tällainen samanlainen – pidin siitä jo silloin.

    Mukava että olet nojatuolimatkaillut kanssamme Meksikossa. Sivut vieläkin vähän kesken, mutta biitsi kuvia tosiaan on: etkä pidä turkoosista merestä? No sinulla on ”oma” kaunis meri siinä vieressä. Minä pidin turkoosista(kin) merestä. Isosta vedestä! Sinä pitäisit varmasti Jäämerestä; sekin on kaunis.

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.