Oikea valinta

Töistä tullessa oli päätettävä, pakatakko reppuun kamera, muistilehtiö ja notskimakkaraa vai pakatakko, kamera, muistilehtiö ja viiniä. Aurinko sen ratkaisi: ei viiniä vaan makkaraa.

Tälle illalle oli sekä Paistinkääntäjien viinijaoston maistiaisilta Lasaretissa teemalla ”matkapullo” (= jokainen vie matkalta ostamansa viinin ja esittelee sen, ja sitten porukalla maistellaan) että yhtäaikaa digikurssin kuvausretki Hietasaareen ja Nallikariin.

Tänään viiniharrastus siis hävisi valokuvaukselle. Hyvä niin, sillä mikä ihana ilta ulkona olikaan! Kolme tuntia ulkona kameran kanssa. 10-hengen porukalla kuvattiin ja pidettiin Hietasaaren lintutornin läheisellä laavulla tulta, paisteltiin makkaraa ja kuvailtiin taas.  Oli ihan tyven, ja aurinkoa! Ja ihan hirveästi lunta vielä. Eikä muistakaan kuvaustehtävien aiheista ollut pulaa. Kuvaustehtävänä kun  olivat  lumi, jää, loska, vesi ja tuli.

Vielä kotiin päin ajellessa poikkesin Hartaanselälle kuvaamaan, ja siiloista huhtikuun kuukausikuva… Parisataa otosta yhteensä.

Alla muutamia maistiaisia. Kunhan saan nuo teeman kuvat valituksi ja muitakin ehdin purkaa kamerasta ja katsella, laittelen tännekin, mutta ei enää tälle illalle.

Kaikki kuvat suurenevat klikkaamalla.

Kuvausretkellä-4

Kuvausretkellä

Kuvausretkellä-3

Kuvausretkellä-2

 Tässä viimeisessä olisi kolme elementtiä samassa kuvassa : jää, lumi ja vesi…

Kuvausretkellä-5

Muitakin –  kuin ulkoilu – hyviä ja toivottavasti hyviä valintoja on tänään tullut tehdyksi. 😉 Töissä mm. valitsin, menenkö kuuntelemaan kollegan luentoa vai en. Menin. Ja säästin varmasti päivän, parin työn kahden tunnin kuuntelulla, ja sain yhteiseen projektiimme ideoita. Hyviä sellaisia. Toivottavasti hyviä.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.