Allaspäivä

Tänään vielä paistoi. Oliko loman viimeinen aurinkopäivä? Sitä tässä hieman jännitellään, mutta tänään onkin sitten otettu kaikki irti auringosta.

Aamulenkillä, altaalla ja illansuussa Perugiassa. Auringossa kävelty, löhötty, luettu, uitu, höpötelty, lounastettu.. Illalla kävimme Perugiassa näyteikkunashoppailuilla, käveleskelemässä ja syömässä. Istumassa Piazza Communalen reunalla.

Sellainen päivä tänään.

 

Tämän päivän unikkokuva on aamulenkiltä Piedicollen linnamuurin seinustalta. Eilisen kukkapostaukseni kommenteista kannattaa käydä lukemassa Koivun asiantuntevat tunnistukset.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Allaspäivä”

  1. Kävin läpi koko tämän teidän matkapostauksenne ja ihana matka teilllä on ollut. Ja kasvillisuudesta huomaan,ettöä Umbriassa kevät tulee paljon myöhemmin kuin tänne:täällä samat kasvit,mutta olivat parhaimmillaan tammi-helmi-maalis-ja huhtikuun puolella vielä;nyt on jo liian kuivaa. Yhdessä postauksessa näin valkokukkaisen kukan(olit merkinnyt joku valkoinen) näytti ihan villisinapin kukilta,vaikka enimmäkseen ovat keltaisia.Sitä alempi kuva oli ehkä myös sinappia,mutta en nähnyt siitä tarpeeksi että oliko sitä.Sinappi vaan on tosi ihana lisäke salaateissa(lehdet,ja kukatkin käyvät..)

    Vastaa
  2. Buongiorno Yaelian. Kyllä tämä on unelmaa ollut täällä. Pitäänpä selvittää onko nuo valkoiset tosiaan sinappia… olisi mukava lisäillä ruokiin …

    Pysyhän matkalla mukana 🙂

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.