Tampereelta tunturiin

Hangasojan valoisassa kiirastorstain illassa. Täällä on lunta, valoisaa, rauhallista, kaikinpuolin odotusten mukaista…

Matka sujui helposti. Tampereen sumuisesta varhaisaamusta R-lähijunalla 150 kilometrin tuntivauhdilla (yesh!) Tikkurilaan, josta ruuhkaiselle Helsinki-Vantaalle, ja edelleen Ivaloon. Epätodellista. Elämäni lentomatka. Takana istui kolme ikäistäni naista, eronnutta, kuuluvasanaista, puolelta päivin ensimmäiset drinksut ottaneet … tajusin, että kaikki eivät tule näiden tuntureiden juurelle samoin toivein ja ajatuksin kuin minä. Vajaan kahden tunnin lentomatkan aikana tajusin, että elämästä ja Lapista ja Saariselästä voi olla monen muunkinlaisia käsityksiä ja odotuksia kuin minulla on/oli.

No minunkaan odotukseni tälle päivälle eivät ihan toteutuneet (kerron vaikka huomenissa), mutta hurjan hienoa olla täällä.

4 kommenttia artikkeliin ”Tampereelta tunturiin”

  1. Hyvää Pääsiäistä sinne Lappiin. Täällä itäisessä Suomessa ihailemme kurkiauroja ja heräämme teerien kukerrukseen. Mökkielämä on ihanaa, oli se sitten missäpäin Suomea hyvänsä.
    Maija

    Vastaa
  2. Kiitos Maija. Teillä on kevät jo ihan eri vaiheessa kuin täällä, – kuulostaa hienolta. Mutta kuten sanoitkin: mökkielämä on ihanaa. Mukavaa mökkipääsiäistä sinnekin.

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.