Taidetta koteihin 2

Hieman voipunut olo – Mauri on työnsä tehnyt, Mauri saa mennä. Pitkästä aikaa työstä palautetta; monestakin asiasta, moneltakin suunnalta ja monenlaista kommenttia. Ja nyt joka tapauksessa hieman hellittää…

Täällä kotityöhuoneessa, joka on kaunis ulkoapäin (villiviiniin on tullut ruska!), voisin tänä iltana värkkäillä kuvia.

Haluaisin tehdä kesän reissusta Italiaan matkasivun vihdoin valmiiksi, mutta olkapää ei nyt ole yhteistyöhalukas, enkä viitsi riitaantua sen kanssa ihan totaalisesti. Vähän kuvajuttuja kuitenkin sallin itseni harrastaa.

Pehtoori oli tänään käynyt hakemassa kehystettävänä olleet pienet akvarellit, jotka ostin San Gimignanosta.  Isot laitetaan joko ison ruokapöydän viereiselle seinälle tai La Festaan ja pienet ajattelin vielä mökille.

(Kuvat suurenevat klikkaamalla.)

Taulujen innoittamana ajattelin, josko vihdoinkin saisin tilatuksi Ifolorilta myös muutaman canvas-taulun kesän Toscanan kuvista. Keittiössä jääkaapin ja siivouskomeron päällä on sellaiset sopivat kolot, joihin voisi laittaa vähän väriä. Jos tilaisin taulut taulukaupasta ja galleriasta?

Ifolorilta olen tilannut viime jouluksi kalentereita ja kesällä tein murmelin synttärijuhlista lahjakirjan ja molemmat ovat olleet tykättyjä. Ifolorin systeemi toimi sutjakasti ja painatustyö ainakin noissa projekteissa oli minun mielestäni vallan kelvollista.   Nyt siis kokeeksi canvas-tauluja…

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.