Lopun alkua – loma hupenee

Hellettä! Kunnolla hellettä. Aamun rullislenkin ja aamupäivän kasvimaan perusteellisen putsauksen, kitkemisen jälkeen en ole tänään tehnyt juuri muuta kuin nauttinut auringosta. Lukenut auringossa, levännyt auringossa, tehnyt ruokaa auringossa, syönyt auringossa, maannut auringossa. Ah, onnea. Harvoin Oulussa on lämmintä yli + 30 C. Tänään on ollut. Varjossa + 33 C. Sopii minulle.

Helteestä nauttimisen riemua lisää se, että huushollissamme on ilmastointi. Kuusi vuotta sitten tehdyssä koko talon isossa remontissa pehtoori halusi  asennuttaa meille ilmastoinnin, mitä minä en välttämättä ymmärtänyt. Mutta on siitä ollut ilonsa muinakin kesinä, saatikka nyt. Yöt voi nukkua viileässä. Jo ajatus maanantaina Linnanmaan kampuksen kolmannen kerroksen lämpöön joutumisesta saa pienen ahdistuksen aikaiseksi. Mutta siihen asti, maanantaihin asti: loma jatkuu! Carpe diem!

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.