Kilpailuja ja arvontoja

Joulunpyhien mentyä väki selvästikin palannut koneiden ääreen. Blogissa kävijöitäkin taas näyttää olevan. Joulun tienoissa oli kovin hiljaista.

Mutta ennen joulua webbisivuillani kävi päivittäin parhaimmillaan melkein 700 surffailijaa! Se on kyllä ennätys. Joulureseptit ja LappItalia-keittokirja vetivät väkeä. Kirjan arvonta on vielä voimassa, joten osallistu ihmeessä … Arvon kaikkien halukkaiden kesken yhden LappItalia-kirjan. Ja lohdutuspalkinnoksi on belgialaista suklaata. Jos haluat kirjan nettiversion lisäksi oikean kirjan osallistu arvontaan:  laita alle blogin kommenttilootaan siitä viesti tai lähetä minulle suoraan sähköpostiviesti . Osallistumisaikaa on 1.1.2010 klo 12 asti.

Arvonnan palkinnot:  

 

Toinen minua koskettava ”arvonta” tai enemmänkin kilpailu on myös menossa Melukylässä. Joulukuun ruokahaasteen äänestys on käynnissä… Käykäänhän katsomassa, millaisia herkkuja kisassa on mukana… Äänestääkin saa… 🙂  Täällä

________________________

No entäs elämä Itäkairassa vuoden lopussa? Kunhan huippupitkien yöunien jälkeen heräsimme, niin totesimme että a) on pimeää ja b) on pakkasta. Ilmatieteen laitoksen sivulla lukee ”aurinko ei nouse eikä laske”. Olemme samaa  mieltä.

Huoltotoimenpiteitä (lakanapyykkiä, pakastimen sulatusta, saunan vesisäiliön korjausta, vesipaikan esiinkaivua, kylpytakkien pesua, keittiönkaappien järjestelyä) ennen ulkoilua. Niidne jälkeen pehtoori lähti ladulle, minä kameran (ja auton) kanssa Kaunispäälle.  Kuva on otettu noin puoli kolmen aikaan … Sinisestä hetkestä toiseen.

Huipulla ja Saariselän keskustassa paljon japanilaisia, venäläisiä, lappilaisia, mökkiläisiä. Kaikenlaisia asioita minullakin toimitettavana.

Pakkasta – 10 C – – 20 C. Kovasti on vaihdellut tunturin tuolla ja tällä puolen nuo lukemat.

4 kommenttia artikkeliin ”Kilpailuja ja arvontoja”

 1. Ei minulla juurikaan ole onnea arvonnoissa, mutta nyt haluan osallistua. Seuraan blogianne päivittäin jo sen monipuolisuuden takia; arkipäivää (työ ja perhe), ruokaa, ei ainoastaan reseptejä, matkoja sekä hyviä kuvia. Iltaisin käyn kurkkimassa, jokohan on uusi, todella uusi, ei niinkuin monessa blogissa entisen päivitystä moneen kertaan.
  Hyvää jatkoa bloginpidolle ja Onnea v. 2010
  t. eerojuhani 72v.

  Vastaa
 2. Hei Eerojuhani, ja kiitos kovasti kommentista. Mukava kun saan kommentteja, hienoa että olet tykännyt kuvista ja jutuistani, jotka totta puhuen omasta mielestäni kyllä toistavat itseään, mutta sellaistahan se elämä on.

  Monessa muussa blogissa aina ihailen niiden pysymistä asiassa. Joko ruokaa. Tai matkoja. Tai valokuvausta. Tai vanhemmuutta ja parisuhteita. Tai joko muotia tai kirjallisuutta. Tai vaikka elokuvia. JNE. Niissä kirjoitetaan yhdestä elämän osa-alueesta, eikä hypitä asiasta toiseen.

  Toisaalta olen sallinut itselleni tällaisen sekalaisen (”monipuolisuus” kuulostaa kyllä mukavalta, kiitos siitä :)) bloggailun ylläpidon. Yhdenlaiseksi päiväkirjaksihan tämän blogin pari vuotta sitten avasinkin.

  Kiitos siis kommentista, ja arpaonnea toivottelen.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.