Joulukalentereita

Kalenterissa ei niin paljon, – enää, mutta siellä on kuitenkin joulu. Sekö vaiko lukukauden loppu tekee päivistä jotensakin täysiä. Ovenpielessä kävi moni opiskelija jo toivottelemassa jouluja, eikä aikaa kenellekään muuta kuin tarjota suklaata  ja sanoa että luehan lomalla … historiaa vaikka 🙂

Tyttären kanssa kulkemisia, kyytsäilyjä kampukselle ja pois, töihin ja pois, ja iltatuurinsa ajan olin asioilla ja sain ostaa hänelle Gore-Tex-housut!! Kun pakkasta on jo liki -20 C myöntyi tyär: on kylmä!

Kalenterimerkintä on myös joulukorttien postitus: taaskin jotenkin viime tingassa. Ja nettikalenterikortti on teon alla. Vielä. Etenee hitaasti. Odottakaahan … Tulee se  vielä. Ennen joulua toivottavasti. 🙂 Ja joulukorteista puheenollen: kortteja on tullut… kuten kalenterikuvasta näkyy.

Joulukalentereista puheenollen: sisaren toinenkin runo yo:n kirjaston kalenterissa. Kannattaa klikkailla: Joulukalenteriruno

Olettehan kaikki löytäneet jo Positiivareiden kalenterin? Siitä tulee joulumieltä kovastikin… Aukaise luukku tai pari...

____________________________________________________________________

Joulukalenterikuva n:o 15
Joulukorttipyykki?

15

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.