Kesän ja lomien alettua, väen vähennyttyä näyttöpäätteiden ääreltä, on käynyt selväksi, että blogini lukijakunta on muutamassa viikossa pudonnut puoleen. Yli sadan kävijän päivät ovat mennyttä; nippanappa vain yli puolensadan piipahtajan klikkautuminen Tuulestatemmattuun on nyt tavallista.

Jottei ”romahdus” jäisi pysyväksi ja jotta tämä – minusta hieman merkillinen 😉 – päivieni kulun julkinen kirjaaminen ei muodostuisi ihan tarpeettomaksi, ajattelin tehdä ”lukijatutkimuksen”. Elikkäs alla (myöh. sivupalkissa) uteluni siitä, mikä sinut tähän blogiin johdatti. Kyselyn jälkeen toivottavasti tiedän, mihin kirjoittelua suunnata ja miten blogia kehittää …

Voit valita useammankin vaihtoehdon tai kirjata oman vaihtoehtosi, mutta klikkaile vastauksesi, pliis.

Kysely on esillä 10.7. asti.

2 Comments

  1. Tasta on tulossa tapa! Ihailen ja rakastan valokuviasi, niita voisin katsella enemmankin. Luonto ja paivankulun kuvauksesi ovat mukaansatempaavia, mutta minua ne voivat kiinnostaa eri syysta kuin muita 🙂
    xoxo,i

  2. Irma, kiitokset kuvakehuista. Niiden innostamana laittelin loman aluksi muutaman … Suomen suvessa on nyt mukava kuvata, mutta viikoksi vieraille maille lähdetään …

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.