Tyyni

Tyyni vesi on hyväksi. Kävimme pehtoorin kans pyörälenkillä. Oli ihana – yllättävän kylmä mutta kaunista. Tulin töistä etuajassa, grillattiin, tehtiin kesäruokaa. Avattiin eteläafrikkalainen viini ja nautiskelimme marinoituja, grillattuja karitsankyljyksiä. Maalaisleipää ja salaattia. Perjantai maistui hyvälle. Istuimme. Kun säätiedotus lupaa huomiseksi sadetta, eikä aamuinen rullislenkki ehkä ole mahdollinen, päätimme lähteä pyöräilemään. Cafe Saarassa toiset viinit nautimme. Kävelimme Stockalle. Ostin takin, jota olen jo kahdesti käynyt sovittamassa, eikä mitään täti-linjaa!  Pidän siitä. Kovasti. Moneksi vuodeksi hyvä takki. Nyt ei vaan sovi lihoa, sehän tässä ostoksessa vähän huolettaa, onko investointi sittenkään pitempiaikainen?

Tyyni

Suhteellisen tyyni. Olokin. On vain odotettava. On elettävä nyt. Näillä ehdoilla. Tässä hetkessä.

Kaiken tämän keskellä tein tänään päätöksen: Ars longa, vita brevis.

Oulu on kaunis kaupunki!

BTW: Oulu on kaunis kaupunki. (klikkaamalla kuvat suurenevat)

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.