Lomahaaveissa, varauksella

Istun yksin Festassamme, kuuntelen korkealta ja kovaa Rasmusta, välillä Il Divoa, suunnittelen ja surffailen lomia. Tiedättekö, mitä mieltä olen siitä, että Finnairin lakonuhka siirrettiin etelän hiihtolomaviikolta pohjoisen hiihtolomaviikoille? Ei oikeastaan kannata tulla kannssani siitä keskustelemaan; ei ole lasten korville sopivaa tekstiä se, mitä mieltä olen ”yhteiskunnallisista syistä”, joiden takia pohjoisen ihmiset joutuvat taas kärsimään. …

 

 

Me emme ole lähdössä hiihtolomalla mökille ja hiihtämään, vaan olemme lähdössä kauas, ja siihen tarvitaan Finnairia. Ja TAAS KERRAN meidän lomamme odotuksenriemua häiritsee joku liikennettä koskeva lakonuhka. Kerran loma on keskeytetty onnikkaliikenteen lakon takia, kerran on etelään lähtö peruttu lentolakon takia, kerran on vietetty loma lasten kanssa toisessa paikassa missä perheen isä, koska liikenteen lakko piti ipän kuitenkin liikenteessä, kerran on melkein kaksi kuukautta oltu ”eristyksissä”.. Kerran ollaan pojan kanssa oltu Roomassa ja pohdittu päästäänkö sieltä pois… Siispä liikenne on tärkeää, mutta onko sen oltava niin epävarmaa??!!

 

 

Kuitenkin: surffailen Italiassa, Dubaissa, New Yorkissa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa ja haaveilen lomista…  

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.