Kellerrän

Aivan kuin aamiaisen hedelmätuoremehut (tänään jo lantrattuna), lounaan porkkana-ananasmehut ja päivällisen luomukasvisliemet sekä välipalojen vihreät teet alkaisivat näkyä ihon värissäkin: kellerrän vähitellen. Kevätpaasto tuntuu tämänpäiväisessä lumimyräkässä vähän hassulta. ”Vääränlaisesta” säästä huolimatta mennyt ihan hyvin, ja huomenna jo vähän raakaraasteita ja hedelmiä tiedossa…

Pehtoori palasi pohjoisesta parahiksi: tekemään lumitöitä 🙂 . Kummastelin, jotta miksi jo tänään kotiutui, johon totesi, ettei huvita yksikseen – 34 C:n pakkasessa hiihdellä. Jotta kylymä oli ollu. Toi tullessaan Saariselän Sanomat, joissa oli julkaistu minun lähettämäni ”kilpailukuva”; luulin että oli joku kilpailu, mutta sellaisella ”Postia lukijoilta” -palstalla se vaan julkaistiin. Julkaistiin siis kuitenkin. Hih.

Koivu kommentissaan eiliseen Nostalgia-postaukseeni totesi, että blogini ”vaihtoi (yllättäen) fenotyyppiä kameleontin tavoin”. Niin tekikin: eilen ehtoolla asentelin uuden ”teeman” blogini pohjaksi, värejä ja muuta ulkoasua muuttelin aika lailla, muutamat ehtivät sen nähdäkin, mutta siinä oli ongelmansa. Moni asia ei pelittänyt ollenkaan: mm. kommentointi ei onnistunut (kiitos H. tiedoista), tekstit olivat kaksikielisiä, arkistosivu ei näkynyt ja muuta sotkua, joten aamulla varhain ennen salille lähtöä vaihdoin tämän vanhan ilmiasun takaisin, mitä nyt taustan vaihdoin – taas – siniseksi. Pieni harha-askel on peruttu.

2 kommenttia artikkeliin ”Kellerrän”

  1. Kellertynet, parahin TT, tästä eteenkin päin; niin kauan kuin porkkanalla on hallitseva asema einehtimisessäsi. Kaltaisesi Kiinan kävijän hipiällä keltainen vivahdus saattaa olla jopa pikantti (?).

    Valkoinen, keltainen, punainen, musta. Näin meille opetettiin ihmisrotuja 1950-luvulla. Entäpä Eurooppa! Alppirotu, dinaarinen, pohjoinen, itäbalttilainen, välimerenrotu.

    Kollega vietti taannoin stipendivuoden Japanissa. Niukahko apuraha käänsi hänen ruokataloutensa porkkanavoittoiseksi. Hän palasi Ouluun voimakkaasti KELLERTYNEENÄ.

    Vastaa
  2. Koivu, minun porkkananestekuurini on niin lyhyt, etten ainakaan rotuominaisuuksiltani muutu. Pohjoinen, valkoinen pysynee. 🙂

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.