Kituviikko edessä

Eilisen lämminhenkisen karonkan (lahjapuheeni kyynelittä, pieni äänenvärähdys muutaman kerran, mutta ei kyyneltäkään! Päinvastoin sain juhlaväen nauramaankin) jälkeen kävimme – matkalla taksitolpalle – professoreiden kanssa vielä baarissa, joten ei ihme, että tänään on uuvahtanut olo. En jaksanut oikealle lenkillekään, vaan pyöräilin Oulu-halliin, jossa käsityömessut: mökille patalappuja ja tilasin itselleni uuden pellavaisen puvun!

Viikon päästä olemme lomalla. Edessä kituviikko: malttamatonta odotusta, menneen herkutteluviikon jälkeen vielä kurinpalautus, että salsahame ja kesäfarkut eivät ahistaisi, säätilojen tarkkailua (oikealla palkissa on linkki Taorminan reaaliaikaiseen web-kameraan ja säätiedotus), töiden rutistusta, jotta voi rauhassa lähteä.

Nyt Kummisetä kakkonen!

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.