Aamulla töissä pari opiskelijanuorukaista kävivät metodiopin harkan kanssa luonani ja yhdessä todettiin, että loma alkaa just kun on käyntiin päästy. Niinpä. Syyslomaa ei oikein tunne ansainneensakaan, mutta siitä viis! Ansaittu tai ei, nyt on loma! Tänään on kyllä Oulussa ollut niin karmea keli, ettei haittaa vaikka pääseekin (sateiseen! ??) Sisiliaan. On siellä ainakin lämmin.

Kun tytär ei kanssamme lähde, mikä on minusta monestakin syystä jotensakin suunnattoman ikävä juttu, laitoin pihvien seuraksi munakoisopaistosta. Tyär kun semmoisista tavattomasti pitää. Soveltelin ja laittelin vuokaan kaikenlaista. Kunpa tietäisin mitä! Ainakin viimeiset itsekasvatetut basilikat! Tuoksu oli huumaava, ja niin kovin italialainen. Kuohuviinikin avattiin loman kunniaksi. Hyvä uusi espanjalainen cava Soler-Jové Brut Reserva maistui makoisalta. Eikä ole hintavakaan.

T-paidat, askelmittari, lenkkarit, paremmat kamppeet illoiksi, Etnan retkeä varten jotain lämmintä, miniläppäri (onhan blogia ylläpidettävä! :)), kirjoja, pesuvehkeet… siis pakkaamaan. Vaikka ehtiipä tuota vielä huomennakin, vasta illalla Oulu-Helsinki… ja sunnuntaiaamuna Helsinki-Catania.

The Godfather Waltz soi koko ajan … Perfetto! 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.