Purot ja porot jääkööt…

Pohkeet pinkeänä, paidan selkä märkänä tunturin rinnettä ylös ja toista alas. Siinä ei paljon valokuvausta harrastettu eikä luonnonrauhasta riemastuttu kun pehtoorin tahtiin käytiin seitsemän kilometriä patikoimassa. 

Pohjoinen ilmavirtaus on laskenut lämpötilan (+ 8 C), ei sada kuitenkaan. Nuorenparin kanssa lähdemme ajelemaan kohti Oulua. Sittenkin jo tänään; hyvä, että halusivat lähteä jo nyt, olisin joutunut muuten Eskelispiiliin ja junaan. 

Työtkin jo kutsuvat, spostissa opiskelijat ilmoittelevat tulevansa tapaamaan ja onhan siellä kaikkea muutakin syksyn merkkiä odotettavissa. Ja kuopuksesta on jo lähdettävä huolehtimaan. Oliko puhelimessa jo vähän ikävissään, vai kuvittelenko vain?

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.