Päivä kulunut paljolti koneella. Kuvapaketti onkin nyt valmis ja sillä hyvä.

Keskeytinkin homman sentään välillä: oli tarve tehdä lohtupullaa, ja sapuskankin kokkailin (broilerin jauhelihapihvit pitkästä aikaa. Edelleen voin suositella).

Uloskin oli päästävä, tai siis ajattelin, että voisi tehdä hyvää vähän ulkoillakin. Ajattelin niin, koska on tässä mennyt monta päivää sisällä. Ajelin Tuiraan, ja siitä sitten jokirantaan ja kohti Ainolaa.

Mutta sepä ei sitten ollutkaan mikään loisto idea: oli ihan hirmu viheliäinen, pistävä tuuli. Pakkasta ei enää kahtakymmentäkään, mutta itätuuli! Puolen tunnin ja muutaman kuvan jälkeen palasin autolle ja huristelin kotiin. Ei oo pakko ulkoilla!

Ja lehti vielä puussa! Tämän talven kummallinen ilmiö. Oikeastaan ihan kauniskin.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.