Koko maailma on tänään Oulussa!


Tekijä: Luke Jerram (UK)
Sijainti: Valkean kesäkatu
Yhteistyössä Kauppakeskus Valkea
Halkaisijaltaan seitsenmetrinen Gaia esittelee yksityiskohtaisesti NASAn kuvantamaa maapallon pintaa. Sisältä päin valaistu installaatio näyttää kotiplaneettamme astronautin silmin

Tämän päivän hyvä osuus alkoi vasta iltapäivällä kun lähdimme Lumo Festivaaliin.

Tämä taitaa olla kahdeksas kerta kun kaupungissa on valofestivaali. Ja nytkin se on hieno. Tänään ehkä paras sää ja keli mitä näiden festareiden historiassa on ollut: ei liukasta, ei sadetta, ei tuulta, kirkas taivas, täysikuu, pari astetta pakkasta. Todella hyvä. Ja me olimme heti neljän jälkeen teosten äärellä, heti kun valot syttyivät.

Melkein pari tuntia kiertelimme, toistasataa kuvaa ja muutaman videoklipin kuvailin, minkä jälkeen olimme kutsutut piipahtamaan systerin luona. lasilliset glögiä ja pala kakkua ja savujuustoa nautimme, kuulumiset vaihdoimme ja sitten äkkiä ajelimme kotiin, että ehdin purkaa kuvasaaliista osan tänne blogiin ennen Vain elämää. Ja sitten palasikin päivän epäonni: ei toimi mikään! Otsikkokuvan otin jo päivällä, ja tämän rutistin monen ohjelman kautta ulos.

 

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.