Uusi harrastus

Kaikenlaista uutta vireillä, tekeillä, aloitettu, aiottu…

Olen aloittanut uuden harrastuksen. En ole koskaan käynyt joogassa, enkä mennyt nytkään, mutta pari viikkoa sitten törmäsin somessa ”Joogaa jäykille” -verkkokurssiin, joka oli tarjolla melkein puoleen hintaan alennettuna, ja minähän sen ostin.

Orientaatiopätkät olen katsellut, yhden avaavan aamuharjoituksen oon tehnyt, ja pari kertaa rintakehää avaavan (iltaan sopivan) harjoituksen. Ja olen tykännyt.  Minähän olen tavattoman kankea, kaikkea muuta kuin notkea, ja yläkropan jumit ovat vallitseva olotila kehossani ympärivuotisesti, – tosin hiihto vähän jelppas niiden osalta. Eikä minusta ole ryhmäliikkujaksi, eikä rentoutumaan saatikka joogaamaan jossain porukassa tiettynä aikana, tietyssä paikassa. Pyöräilykauden ollessa jo täydessä vauhdissa todellakin tarvitsen venyttelyjä.

Nämä reunaehdot selittävät hyvin, miksi tämän kurssin otin/ostin kokeiluun. Hyvä juttu on sekin, että kertakorvauksen jälkeen ohjatut tuokiot on kotona käytettävissä milloin vain; kurssille on pysyvä kirjautumisoikeus. Ja pidän ohjaajasta (Katja Ojala), joka selittää miksi tehdään ja selittää hyvin miten tehdään, ja antaa vaihtoehtoja, jollei taivu (olkapäällä ei vaan pysty tekemään likikään kaikkia juttuja) ja hän on sopivan rauhallinen. Tämä vaikuttaa antoisammalta kuin oli Fotojooga-kurssi. itse asiassa minä olin sille kurssille väärä tyyppi. Moni mukana ollut varmasti sai sen annista irti paljon enemmän kuin minä.

Olen aloittanut myös uuden ison neuleen kutomisen. Kesäksi itselleni merimieshenkinen puuvillaneule on jo puikoilla – ekstempore pyörälenkillä poikkesin lankakauppaan ja ostin kilon lankoja. Ostin langat tähän malliin, mutta päätinkin, että teen tämän. On siis vähän koetettava itse soveltaa ohjetta, koska lanka on eri, joten saapa nähdä, tuleeko tästä muuta kuin kesäneule, ehkä vain huivi? 😀

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.