Matkamuistoissa, matkakuvat vievät

Hyvät blogilukijat, pahoittelen. Nyt ei tekstiä pysty tuottamaan.

Olen eksynyt tuhansien, kymmenientuhansien kuvieni pariin; itse asiassa muutaman sadantuhannen kuvan kuva-arkistooni humahdin jo alkuillasta. Ja siellä olen. Eikä poispääsyä taida olla ennen kuin uni pakottaa luopumaan matkailusta menneessä.

Nimenomaan reissukuvia olen selaillut. Enkä ainoastaan niitä matkakuvakertomuksia jotka olen julkaissutkin, joko täällä blogissa tai ”vanhalla” matkasivullani, vaan nimenomaan arkistossa oleviin kuviin. Sellaisiin, joita en ole muistanutkaan.

Laajahko matkasivuni, jos haluat ”nojatuolimatkailla” on tässä: KLIKS.   Ja uudempia (vuoden 2015 jälkeisiä reissuja on täällä). Valitse vain haluatko kaukomatkoille, valtamerten taa tai ehkä sittenkin Italiaan. Kuten tässä: Matkalla Umbriaan kolmeksi viikoksi.

Tämä on yksi viehättävimmistä hotelleista joissa koskaan olen ollut. Ja hotelliöitä elämässä on hyvinkin ollut vuoden, parin verran.

Keväällä 2012 Riva del Garda ja hotelli BellaVista.

Todellakin ”kaunis näkymä” ~ bella vista.

Umbrian kuvasivusto ei ole tuolla edellä linkkaamani Matkasivuston alla (linkki kuviin on rikki, enkä nyt osaa korjata).

Umbrian kuviin toimiva linkki on tässä, per favore.

4 kommenttia artikkeliin ”Matkamuistoissa, matkakuvat vievät”

 1. Ah, kävin katsomassa Etelä-Afrikan kuvat. Tuurilla löytynyt matkakertomuksesihan minut aikanaan toi tähän blogiin, ja itse olin samalla matkalla v. 2010. Kyllä tuli tukuittain mahtavia muistoja mieleen! Oli se niin hieno matka.

  Vastaa
  • Se on kyllä ollut yksi hienoimmista matkoista ikinä. Ehkä jopa hienoin ns. ryhmämatka. Ja tuurilla ja bonuksena blogini sai pitkäaikaisen seuraajan. 🙂

   Vastaa
 2. Kamala matkakuumehan näistä kuvista Italiaan tuli. Ihana lämpö,kauniit maisemat,ruoka,juoma,kaikki.! Nautin,kiitos,

  Vastaa
  • Noinhan se kävi itsellenikin. Toisaalta kuvat myös lievittävät sitä. Kun voi muistoissa elää uudelleen hienoja reissuja!

   Eikä meillä ihan hirveä matkakuume ole tässä korona-aikanakaan ollut. Mökille on päästy, ja tytär on sentään tullut tänne.

   Nyt olen kyllä katsellut jo matkoja: jos talvella pääsisi jonnekin lämpimään ja valoon patikoimaan.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.