Aina ei voi onnistua – ei läheskään aina

Olipa iltakävely!

Saunottuamme ja syötyämme lähdin autolla kohti Kaunispään huippua. Ajatuksenani (ja alustavan tilauksen vuoksi oli tarkoitus) mennä kuvaamaan Saariselän pulkkamäen valaistusta. Olen sen kerran käynyt kuvailemassa, ja nyt halusin ”lähikuvia”, toimintakuvia mäestä. Aurora Experience -valaistus on komea ja ajattelin, että neljän jälkeen siellä voisi olla porukkaa laskemassa kun hissi vielä pyörii.

Ja olihan siellä. Valot ja väkeä. Ja vaikka lähtiessä mökkipihassa ihan tyven ja mittarissa alle 10 astetta pakkasta (ja sen mukaisesti minulla vaatetta ja varusteita) oli huipulla ihan hirmuinen tuuli. Ei kamera jalustan nokassa pysynyt vakaana.

Viima puski linssin lumeen, ja kylymä. Ihan hiton kylymä. Aikani siinä koetin, ja sitten ajattelin että siirryn vähän alemmas: Etelä-Rinteen parkkipaikalle. Siellä näen häivähdyksen revontulista ja kuusta, ja samassa kun yritän taas asettua kuvausasemiin, tulee pilviä ja hoksaan, että kylän valot vievät revontulista tehot! Argh!

Seuraavaksi ajelin Kaunispään pohjoispuolelle Urupään parkkipaikalle. Ei tuullut enää, mutta ei myöskään näkynyt yhtään mitään. Oli säkkipimeää ja kello jo melkein kuusi.  Joten P**ska reissu, mutta tulipahan tehtyä.

Päivällä ladulla sen sijaan oli tyventä, joskaan ei mitään dramaattista kuvailtavaa.

Tässä ehkä päivän paras kuva. 😀

2 kommenttia artikkeliin ”Aina ei voi onnistua – ei läheskään aina”

    • Sepä se, ja vain se. Ite tykkään tästä. Siinä on Kaunispään Huipun kahvila. Tai siis sen kausivalot tarkoituksella tarkennettu ”pieleen”.

      Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.