Lämmin lauantai

Ihan liian paljon sisällä tänään. Olisi pitänyt lähteä metsään, Virpiniemeen, Rokualle, Sangille … any way, mihin tahansa ulos ja sieneen.

Kaikenlaista oli muka tehtävää, että vain pyörälenkki kaupunkiin ja vähän kauemmas.

Noh, kuitenkin aikaansaannoksia. Reilummasti ruoanlaittoa, mökkiruokaa varastoon.

Ja illansuussa edelleen käsittämättömän ihanassa lämmössä kohti Pakkahuoneenkadun viininmaistiaisia. Olipa kyllä maistiaiset parhaasta päästä pitkään aikaan: Australia versus Ranska. Arvostelujen keskiarvo 8.5, mikä on kyllä meidän kertsille korkea.

Ja saimme myös syödäksemme.

Oletteko tienneet, että savunieriä ja mango sopivat hyvin yhteen? Sopivat ne!

Mutta meidän oli lähdettävä ajoissa… On aika unille.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Lämmin lauantai”

 1. Olihan todella hieno syyskuun avaus, ainakin mitä ilmoihin tulee. Ulkona oloa tänään n. 14 ja 1/2 tuntia. Luulisi unen nyt tulevan:)

  Vastaa
  • SInä olet kyllä ainakin osannut nauttia säästä. Ja eikös ollutkin niin, että ainakn valokuvaaja-Jarinin lempivuodenaika on syksy sumuineen?

   Vastaa
 2. Ei tuota oikein voi kiistääkään. Joskin vähintään yhtä mieltynyt olen myöhäissyksyn lehdettömien puiden tummiin runkoihin ensilumen peittäessä maiseman. Tosin SE kuva kyseisestä maisemasta minulta vielä uupuu. Onpahan jotain tavoiteltavaa:) Tuon näkymän graafisuus jotenkin nappaa!

  Vastaa
  • Tuo sinulle graafinen, vielä tavoittamaton maisema ei taas kuulosta minusta kovinkaan houkuttavalle. Mutta saat sen otetuksi, niin lähetä ihmeessä, olisi hieno nähdä. Ja varmasti se onkin hieno.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.