Saippuakuplapäivä.

Nyt kun Apsu on ihan kohtsillään kolme vee ja kun kotihoidon tuki on lopuillaan, on Miniä palannut töihin tekemään täysiä työvuoroja. Pitkin kevättalvea hän on tehnyt parin päivän työviikkoja, mutta nyt heti reissun jälkeen takaisin ”kuurojen koti” Runolaan täyspäiväiseksi duunariksi. Tai siis vuorotyöläiseksi, ja samaan aikaan Apsun isä, alias Juniori, paitsi että (ainakin aikoo) suorittaa kesällä joitakin opintoja, on hänkin kokopäiväisenä, vuorotyöläisenä töissä tulevan kesän ja kai syksynkin.

Ja tässä yhtälössä tulos on taas se, että sekä mummI-pappa (minä ja Pehtoori) että mummO-pappa (Miniän vanhemmat) vuoroillamme saamme viettää Apsu-päiviä, saippuakuplapäiviä. Tänään meillä on ollut sellainen.

Sekä Apsulla että minulla on vähän flunssaa ja/tai kurkkukipua tai sittenkin vain siitepölyallergian rankempi vaihe, mutta eipä se meitä estänyt tekemästä Pehtoorin kaverina puutarhahommia. Ja leikkimästä pihalla autoilla, ja nukkumasta yhdessä päikkäreitä.

Ja kun lähdettiin hakemaan Apsun äitiä töistä, olimme ihan yhtä mieltä siitä, että iltapäivän välipala oli hyvä korvata tötteröjäätelöllä! Jätski turruttaa kurkkukivunkin. Siinä me Tervaporvarinpuiston penkillä helteessä, keskiviikkona iltapäivällä, yhdessä istuskelimme ja yritimme ehtiä syödä jätskit ennen kuin aurinko sulatti ne syliin. Elämä on!

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.