Lasillinen viiniä

 

Siinäpä ne keskeisimmät!

Viinilasillinen, ja toki toinenkin.

Mutta tuo viinilasin pirstaloitumiskuva on tämän päivän The Juttu! Olen monta kertaa yrittänyt saada tuollaisen aikaiseksi. Eräänkin tutoriaalin, Digi-lehden kurssin läpi kahlannut, koettanut, laittanut layereita, pensselöinyt, syvännyt ja tehnyt vaikka ja mitä. Ja nyt eka kertaa edes periaatteessa onnistui. Jopa niin hyvin, että Riedel FInland halusi kuvan Instaansa kun olin ensin laittanut omalle Insta-tililleni. Tämmöistä hassua se on kuulkaa valokuvaajaksi opettelevan elämä.

Ja todellakin viiniteema jatkui sitten illallakin. Olimme vähintäänkin mielenkiintoisessa Rhone-vertikaalimaistiaisissa ”Pinotage”-tiellä Iskossa. Viinit hyviä ja mielenkiintoisia, mutta ruoka!!! Oi, että!

8 kommenttia artikkeliin ”Lasillinen viiniä”

    • Marke, juuri se, että ”tekniikasta en mitään ymmärrä”, mutta silti tykkäät kuvasta on juuri parasta. Ei tarvikaan ymmärtää tekniikasta, vaan siitä miltä kuva näyttää. Jos se on hyvä, niin hyvä. Kiitos!

      Vastaa
  1. Wow, kuten yksi neiti 8v nykyään hyvin usein kommentoi. On hieno kuva – taas kerran! Ja -taas kerran- ajattelen, miten hyvin tämä sopisi vaikka onnittelukortiksi!

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.