12 kommenttia artikkeliin ”VAT – solekko tehä!”

 1. EI HUONO !!! Anteeksi nyt Reija, mutta lukuisia firman (ehkä osa niistä tärkeitäkin) tilaisuuksista toimineena fotarina olen aina kokenut jotenkin olevani tilaisuuden narri. Semminkin kun kuvaushommiin kyllä pyydetään, mutta sitten kukaan ei ole kiinostunut kuvistasi. No, palkka juoksee ja täytyy kyllä myöntää, että so fucking what!

  Mutta onneksi olkoon! Sina voit valikoida tilaisuudet, joissa toimit kuvaajana.

  Vastaa
  • Kiitos, Jarin.

   En minä ole ajatellut kuvaajista koskaan noin. Enkä ole kokenut itsekään kun olen sentään aika paljon paistinkääntäjien tilaisuuksissa ollut kuvaajana, ja muutamissa muissakin happeningeissa. Mutta katsotaan miten nyt ammattilaistumisen 😉 myötä käy. ..

   Vastaa
 2. Lämpimät onnittelut Reija ! Kun on sydämellään mukana ja tahtoa ei puutu, tulosta tulee. Mukava on ollut opiskelupolkuasi blogin kautta seurata. Olen iloinnut onnistumisistasi, harmitellut kun ei mennyt putkeen ja jopa myötäelänyt opiskeluviikonloppujen huonosti nukuttuja öitä ja sunnuntain mukavia kotiinpaluita valmiin ruoan ja perheen pariin. Tämäkin matka oli upea. Kiitos !

  Vastaa
  • Ihana viesti, Anu! Kiitos, onpas mukava kuulla että välillä hyvinkin kuvausopintoihin painottuneet juttuni ei ole puuduttaneet. 🙂

   Vastaa
 3. Onnea.onnea,upeita kuviasi on aina ilo katsella ja nauttia niistä.Hurjan ahkera olet ollut,ihailen tarmoasi.Nyt alkaa työ?

  Vastaa
  • Lämmin kiitos, Mirja. Kyllä tässä vähän kuvaustöitä on tehdäksi asti, ja jatkaa oppimista ja kuvaamista, ihan omaksi iloksi.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.