Pääsiäisen aurinko tuli sittenkin!

Aamu oli vielä pilvinen ja tuhnuinen. Silti – tai siksi – lähdin nuorenparin kanssa kohti Inaria. Ajatuksena oli käydä korkeilla paikoilla (Tuulispää, Sovintovaara) kuvailemassa, mutta tiet näyttivät kovin sohjoisilta, joten päätimme olla riskeeraamatta. Jatkoimme kohti Inaria, ja Siidaa. Menomatkalla pidin nuorille lyhyen luennon Lapin sodasta ja poika minulle tähtikuvauksesta.

Ivalo – Inari -tie on yksi Suomen kauneimmista. Varsinkin kesällä ja syksyllä. Mutta kyllä se huhtikuun alussakin viehättää. Siidassa on parhaillaan sekä perusnäyttely että kaksi ihan huippua valokuvanäyttelyä ja revontulikuva”show”. Kerronpa niistä kuvien kera vaikka huomenissa. Paluumatkalla poikkesimme Kaunispäälle…

Ja sitten yritys liittää mukaan pieni videoklippi: kuvasin sen vedenottopaikalta, pulahduspaikalta, Hangasojan rannalta…

Siis lunta on, aurinkoa on, rauhaa on,

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.