Miten olenkaan tyytyväinen kun – sittenkin – osaan jättää töitä tekemättä. Täysin kylmäverisesti aamupäivällä suljin tiedoston, joka tosiasiassa vaati valmiiksi tekemistä. Tuosta vain. Suljin ja lähdin lenkille.

Ja miten hieno päivä. Tuntui kuin olisi ulkomailla. Ja kuin olisi ihan liikaa kampetta. Ja todellakin olisi voinut jo kesälenkkarit hakea varastosta. Mutta reipas sauvataivaltaminen keskustan kaduilla ja puistoissa oli ihan juhlaa.

Sauvat ja kamera eivät ole hyvä yhdistelmä, muttei mahdotonkaan.

3-14

Siellä olisi voinut kävellä vaikka kuinka kauan. Vaikka. Kuinka. Kauan.

3-15

Oli pitkästä aikaa kokeiltava HDR-kuvia. Ja mikä olennaista: näettekö tuon auringon kimmellyksen veden päällä! Auringon!

3-16

On erinomaisen mukava kun unta riittää pitkälle aamuun, – oli jo kahdeksan kun smoothien tekoon ryhdyin.

On mukava jättää vessan pikku ikkuna auki: tuoksuu raikkaalle ja keväälle koko päivän.

Oli tehtävä italialaista safkaa: kalkkunaa pizzaiola-kastikkeessa. Bueno! Nuoretkin tykkäsivät. Ja jälkkäriksi uutta jätskiä uuniomenapaistoksen kanssa. Ui-jui – ihan tavattoman hyvään tanskalaisten tekemää italialaista jätskiä. Äänin 4- 0 suosittelemme.

3-4

3-5

Olen ehkä keksinyt yhden kirjaidean! Perhe ei pitänyt mahdottomana. Ehkä voisi olla hyvä. Mutta ajatukset siis taas liikkuvat, ehkä vielä luon jotain. 😉 Ajattelen ainakin.

3

On taas se aika vuodesta, että lenkin jälkeen väistämättä tuli ajelluksi puutarhalle. Voi käykää ihmiset puutarhalla, vaikka Aleniuksella. Kesä on käynnin jälkeen lähempänä kuin uskottekaan. Ostin yrttitaimia, siemeniä, haaveilin uusista pihapurkeista… pieni ”mini-kasvihuone” (metri kertaa 60 cm) ihastutti. Jätin ostamatta. Mutta basilikan siemeniä, lehtipersiljaa, … ja orkideallakin juhlistin kevätpäivää.

Laaniskassa oli vettä enemmän kuin ikinä ennen. Tai siis minä ainakaan en muista..

3-3

On vaan niin hienoa että ollaan jo tässä ajassa vuotta.

119

2 Comments

  1. Olenko väärässä vai oikeassa, onko yhdessä kuvassa Iin pappila taustalla ja etualalla partiolaisten kokoontumispaikka?

  2. Marja, ei ole Iin pappila. On Matilaisen talo eli Merimiehenkotimuseo Pikisaaressa. Kieltämättä Iin pappilalta tuo taustalla oleva näyttää… mutta sinne asti ei lenkkini tänään ulottunut. 😉

Jokainen kommentti on ilo!

You might also enjoy:

Discover more from Tuulestatemmattua

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading