päivä väärällä vuosisadalla

Istun katsellen pitkään ulos ikkunasta, ja mietin olevani väärällä vuosisadalla, itse asiassa väärällä vuosituhannella. Näin ei käy ensimmäistä kertaa. Olen usein väärässä ajassa. Ajatusteni kanssa. Joskus arvojenikin. Se riippuu ihmisistä: riippuu ihmisistä, pysynkö oikeassa ajassa, tässä hetkessä. Ihmiset vievät minua ajassa menneisiin vuosiin. Menneisyyden ja nykyisyyden ihmiset kuljettavat minua ajassa, useimmiten menneeseen, yhä harvemmin tulevaisuuteen.

Työkseen menneisyyden kanssa oleva, oppiva, opettava – työkseen menneisyydessä viihtyvä, on ehkä vähän outo. Mutta tänään olen ollut kaltaisteni seurassa. Kaltaisiani oli monta. 🙂 Tutkijaseminaaripäivä Lasaretissa työntäyteinen, mutta tuntui melkein juhlalta. Historia on hyväksi, uskokaa pois!

Illansuussa kotiin palatessa viestejä, jotka saivat minut tähän päivään, saivat minut hämilleni ja hyvin iloiseksi. Palautetta opiskelijalta, palautetta olemisesta, esikoiselta kaikki hyvin -viesti Meksikon Rivieralta, Juniorin ilmoitus, että pääsevät sittenkin pääsiäiseksi pohjoiseen … niin paljon kaikkea hyvää yhdelle päivälle.

päivä väärällä vuosisadalla-2

Käykääpäs, hyvät blogi-ihmiset, osallistumassa arvontaan, aikaa on sunnuntai-iltaan asti. Arvonta suoritetaan maanantaina.

Tai käykää ainakin katsomassa kommenteista monia mukavia blogivinkkejä

KLIKS

https://www.satokangas.fi/blogi/2013/03/2000/

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: