Valokuvatorstain haasteena oli tänään kevät. En moisesta innostunut. Näillä raukoilla rajoilla ei tänään ole ensimmäisenä mieleen tullut kevät.

Eilen tullessani oli keväisempää, mutta mökki lumen takana. Liiteri lumen takana, sauna, saatikka puro lumen takana. Ja koko pihapiiri lumessa. Niinhän sen kuuluukin olla.

Lapiointi ja kolaaminen ovat hyvää liikuntaa tietokoneen hiivuttamille hartialihaksille. Ja  kun liiterille asti sain polun aikaiseksi oli linko käytettävissä. Siitä huolimatta tänään oli haastetta päästä tästä saunan nurkalta otetusta kohdasta kuvan oikeaan ylänurkkaan, jossa puro on sulana ja jossa on vedenottopaikka. (klikkaahan isommaksi…)

Lumi on pakkaantunut aika tiukaksi.  Minusta täällä on vähemmän lunta kuin Oulussa… Edelleen yritin ottaa liikunnan kannalta. Ja pääsin purolle.

Tavoitteet eri päivinä voivat olla kovin erilaisia. Tämän päivän tavoite oli puro, sieltä saunavedet ja rantasaunan lämmitys. Tavoite saavutettu. Jossain sivulauseessa olin puhunut lähteväni ladulle iltapäivällä, mutta pyry oli siksi sakea, että sallin itselleni monen tunnin lumessa tolskaamisen jälkeen  siirtyä sisälle ja ryhtyä opettelemaan Paistinkääntäjien tiedotushommia. Minulla on ajatuksia, ja aikeita.

Aika sosiaalista häppeninkiä ja menoa ja tekemistä ovat olleet edeltävät viikot, ja sitten täällä tänään puhumattomuus, luonnossa (vaikka sitten vain pihapiirissä) oleminen, itsensä väsyttäminen – johan on tämä ollut hienoa…

______________________________________________

Eiliseltä on vielä laitettava tähän kuva. Alahangan tielle kääntyessä tuntui, että raskinko enää ajaakaan… Kuvakaan ei ole huonoimpiani. 😉

 

 

5 Comments

  1. Siistit tassunpainaumat Alahangan tiellä! Kettu Repolainen? Kiirettä ei ole ollut, kun on parijäljet jättänyt.

  2. Tassunpainaumat, ketunko, enpä osannut edes arvella? Mietin millaiset ovat jolleivät ole parijäljet …

  3. Kun kettu etenee ”kevyttä ravia”, tassunpainaumat ovat suorassa linjassa. Kuin helmet helminauhassa.

  4. Minä tiedän tuona auringon siellä. Ja täällä neljä astetta lämpimän puolella ja aurinko paistaa. Kevät alkoi.

  5. Koivu, nyt osaa katsella helminauhoja hangella…

    Raila, olisit sinäkin voinut tulla tänne aurinkoa ihailemaan… Kevät täälläkin.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You might also enjoy: