Ulkona ja sisällä

Merenrannassa aamulla sorsat eivät halunneet kaislikosta lähteä, lokitkin olivat hiljaa, lentelivät vain ilmavirran viemänä hiljalleen. Nallikarin aallonmurtajaa ei näkynyt. Vaisua, kalseaa. Puistossa siltojen kannet liukkaita kosteudesta.  Toppilassa talojen välistä tuuli puhalsi hyytävästi. Ja siltikin oli hyvä kävellä. Reippaasti, paljon. Sain happea, raitista ilmaa, jolle osaa kyllä Kiinan reissun jälkeen kummasti antaa arvoa!

Toinen hyvä asia tänään, kun molemmat nuoret olivat kotikotona. Paitsi, että söimme jotensakin aika hyvin, pistimme myös maanpuolustusasiat ja Suomen kriisinhallinnan sekä taloustieteen koulutusasiat kuntoon. Ainakin noin niinkuin teoriatasolla. Kumma,  ettei kukaan ko. asioiden kanssa työkseen touhuava ole meiltä konsultaatiota kysellyt. Olisi lähtenyt tänään enemmältikin kunnon neuvoja asioiden oikealle tolalle saattamiseksi.

_________________________

Ja sittenhän se päivä on kulunut Kiina-sivua tehdessä. PALJON kuvia linkin takana.

http://www.satokangas.fi/Matka/Kiina%202011/ 

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Ulkona ja sisällä”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.