Ajankulua

Nyt on  luento-opetus (tälle lukuvuodelle) ohi! Aiheena  Linjuriauto on maantien ässä – vai onko? ( luennon kuvat yms.) Ko. luentosarjalla jossa olin vierailevana, oli vain vähän porukkaa, mutta sitten muutama ”ylimääräinen” – johan lämmitti.

Muutenkin oli ajanvietettä ja puhumista koko duunipäivä niin paljon, että kotiinpäästessä tunsi töitä tehneensä.

Tiedättekös, mitä minä teen nyt illalla? Aivan: kotitöitä, ehkä vähän aikaa pihalla putsailuja, ehkä vähän pyykkejä, makrohaasteeseen en taida jaksa ryhtyä värkkäilemään mitään (värkkäilin sitten kuitenkin :)). Ja sitten kahdeksan jälkeen hankkiudun telkkarin ääreen. Sarjan (12 osaa)  nimi on Haukka ja kyyhky. Esittelyteksti menee näin: (Il falco e la colomba) ”Eletään 1500-lukua Italiassa, jolloin maallinen ja kirkollinen mahti taistelivat vallasta. Elena Campireali on kasvanut luostarissa. Nyt perhe on naittamassa häntä varakkaalle miehelle.” Italialaista romantiikkaa! Molto bene!

Enhän minä muuten, mutta italiankielen harjoittelun vuoksi. Jos vaikka Italiassa tässä jossain välissä piipahtaisi. Huomenna aamulla kuulemma saa yo-tulokset. Jollei juniori pääse läpi, niin voisin lähteä kesäkuun eka viikonloppuna Roomaan. Finnairilta tuli taas Plussa-tarjous. … Ihan vaan ajankuluksi, jollei ole lakkiaisia.

Kaikenlaista ajankulua siis ollut, ja on tiedossa.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.