Konsertissa

Irinan konsertissa oltiin ilta. Systeri oli hankkinut liput, muttei itse päässytkään, joten mehän mentiin. Irinahan on hyvä. Pokka ja Kymmenen kirosanaa… Hurjan hienoja biisejä. Nekin. Sanat sanovat oikeasti jotain ja naisen lauluääni on täynnä väriä ja voimaa. Siispä mieluusti lähdimme, joskin pikkuisen hoppu kokousduunipäivän (kolme pitkää kokousta on yhdelle päivälle ehkä hieman ylimitoitettua, mutta jaksoinpas vielä viimeisessäkin yrittää jotain) ja asioilla pyrähtämisen ja surkeahkon kiireessä hutaistun sapuskan jälkeen, mutta kolmea vaille seitsemän istuimme Madetojan salin etupenkillä valmiina.

Eka setti meni meillä vähän häneksi, koskapa äänentoisto, miksaus, basso tai whatever oli säädetty niin että Irinan ääni hukkui ja basso vain tuntui järjettömänä särinänä kovissa ja selkäytimessä. Auts. Tauon jälkeen siirryimme takapenkkiin ja olihan jo paljon parempi. Eikä voinut kuin ihailla toista lastaan odottavan (6 – 7 kuukaudella? raskaana) ja kuulemma vielä flunssaisen artistin kestävyyttä. Hyvin rokkasi ja lauloi.

2 kommenttia artikkeliin ”Konsertissa”

 1. Irina, mutta ei siis Milan.

  Miten pitää hanskassa näiden nuorten laulajatyttösten äänet/biisit? Radio Nova välillä Oulu-IKEA on oiva apu, mutta eihän siellä Torniossakaan alvariinsa voi rampata.

  Vuosi sitten hankin heräteostona (Rovaniemen Shell-huoltamo) levystööni Anna Puun CD:n.

  Irina Anna Puun oheen. Olisinko sitten paremmin ajan hermolla?

  Vastaa
 2. Voi Koivu, kyllä sinä Irinan tunnistat kun kuulet. Erilainen kuin Anna Puu. Laitoin tuohon postaukseen youtube-linkin. Olet jo ajan hermolla… 🙂

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.