Päivän ohjelmassa aurinkoa, Aquaventurea, esikoisen kanssa täsmäisku City Centre Malliin. Tytär löysikin yhtä sun toista. Minäkin Ralph Lauren Polon pikeepaidan. New Arrivals ja silti hinta selkeästi alle Suomen hintojen. Monta muutakin harkitsemisen arvoista juttua näin, mutta kun nyt en oikein jaksanut…

Aurinkolasit (Paul Gartier) ostin. Ja harmitti kovasti kun ei alkuviikosta ollut sitten jaksettu etsiä optikkoliikettä, vaikka meillä pehtoorin kanssa molemmilla on rilliresepti mukana… Olisi oikeasti saanut aurinkolasit ja tavalliset vahvuuksilla  (ja merkkitavaraa) olennaisesti halvemmalla kuin Oulusta. Laiskuus tulee kalliiksi.

Aurinkolasit varsinkin olisi ollut hyvä tilata, sillä vanhat ovat neljä vuotta vanhat, mikä tässä iässä merkitsee, etten niillä kovasti enää lueskele. Enkä tämän päivän jälkeen varsinkaan: kävipä nimittäin niin, että yhdessä koskipaikassa heitin renkaan kanssa voltin, ja sinnehän ne lasit hävisivät. Huomenna käyn kysymässä, josko ovat jonnekin suotimeen jääneet.

Iltapäivällä tyär halusi lähteä vielä käymään Dubain keskustassa, mikä merkitsee suuntaansa puolen tunnin taksikyytiä (noin 10 euroa) ja tällä kertaa valitsimme kohteeksi City Centren. Ei niin suuri, eikä uusi ”mall”. Sopi meille; rajallisuus mahdollisti hahmottamisen.

Tytär löysi yhtä sun toista, minä sen puseron ja ne aurinkolasit. Kävin myös ruokakaupassa, valtaisa marketti, tarkkailemassa tarjontaa ja hintatasoa. Kovin oli tutun oloista. Ruusuvettä ja limpparia ostin. En kassikaupalla viemisiä! Siitä olen iloinen. Ja sitten takaisin hotellille.

Pojat olivat käyneet varaamassa viimeisen illan ruokapaikaksi Seafire-ravintolasta pöydän. Olen tainnut edellisen kerran syödä yhtä hyvin Oloksen Rotissööri-kapitulissa. Illallisesta myöhemmin lisää.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.