Voisiko se olla asennekysymyskin? Onnistuuko jos vaan päättää, että on kesä?

Perusteitakin päätökselle on olemassa… On lämmin. Leppeä maatuuli helli rullislenkillä, jossa yön sateen jäljiltä tuoksui kesälle. Eilen illalla italian kielikurssilla tutuksi tulleet, opettaja mukaan lukien, olivat meillä nyyttäri-piknikillä; melkein kuin Italiassa oltaisiin oltu. Mekin valvottiin kuin kesällä ainakin – myöhään yöhön… Antibioottikuuri on loppu ja tästä päivästä toivon mukaan tulee ensimmäinen särkylääkkeetön kuukauteen! Ollaan lähdössä torille. Kesälomamatkan matkaoppaita alkaa olla vähän joka paikassa ja lasken aamuja loman alkuun ja Barcelonan koneen lähtöön. Avojaloin on mukavampi olla kuin villasukat jalassa. Pihlajat ovat jo kukassa ja kilpikonna osoittaa merkillisiä adhd-oireita ja raapii ulko-ovia. Ostin torstain hammaslääkärireissulla tämän kesän salsa-hameen. Jääkaapissa on enemmän salaatti- kuin pata-aineksia.

On selvästikin kesä.  Päätän niin. Nyt.

nimpparikukat

(klikkaamalla kuva suurenee, kauniimmaksi?)

Italiaan liittyen klikkaapas: Alessio 8 anni hanskaa  TECKTONIKin.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.