Datailua – koko päivä

Pehtoori lähti aamulla pohjoiseen. Yksikseni sunnuntai: rauhassa reissukuvia retusoidessa ja webbbisivustoa värkätessä. Nuorempi nuoripari kävi sentään seuranani syömässä: tagliatelle ja tonnikalakastike valmistuivat nopeasti ja maistuivat. Silti en millään saa New York -sivustoa valmiiksi tänään; ryhdyin – taas kerran – tolkuttoman suureelliseen toteutukseen… Etusivu ja sivu tai pari  sentään jo tänään myöhemmin julkaistavissa.

Amerikkalaiset valkosuklaamuffinsit

Reissutuliaisia on myös kimpale valkosuklaata, jonka ostin Whole Foodsista. Ammattilaisten Callebaut-suklaa oli NYCissä edullista ja se on aika ainutlaatuista. Siitä (osasta) tein muffinseja. Ei mitään dieettiruokaa, mutta ah, kuinka suklaarouhesattumat mehevässä muffinsissa maistuvatkaan taivaalliselta. Toki tämän voi tehdä Fazerin leivontavalkosuklaastakin, hyvää tulee varmasti siitäkin.  (Resepti suurenee klikkaamalla.)

muffinsiresepti1

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.