Sisustuspäivityksen paikka …

Sisustushan ei varsinaisesti ole mikään minun intohimoni, – tarkoitan että en ole niitä tyyppejä, jotka keväin syksyin vaihtelevat koristetyynyjä ja mattoja – vuodenaikojen ja trendien mukaisesti. En juuri kiertele sisustusliikkeitä (onko niitä enää paljon muualla kun verkkokauppoina?). Hyvä on, astioita ja pikkuliinoja, kynttilöitä ja muita kattaustilpehöörejä ostelen sekä ulkomailta että netistä, edesmenneeltä Stockmannilta ja Saariselän Design Centeristä. Ja silloin kun kotona (töissä tai mökillä) jokin tila on uusi, rempattu tai käyttötarkoitus vaihtunut (esim. lasten muutettua kotikotoa) sisustan. Mielellänikin. Ja ehdottomasti haluan, että kotona (ja mökillä, ja töissäkin) on mukavan ja siistin näköistä. Mutta näistä huolimatta kiistän harrastavani sisustamista. En koskaan esimerkiksi pystyisi pitämään mitään sisustusblogia. Ruokablogia tai valokuvausblogia kylläkin, mutta en sisustusblogia.

Joka kevät kuitenkin tulee sellainen pieni ”mitähän uutta laittaisi”, pitäisikö joku seinä maalata tai suursiivous johonkin huoneeseen tehdä. – Yleensä jotain pientä sitten tapahtuukin, ostan pari viherkasvia, vaihdan keittiön pöydän kaitaliinat tai hankin uudet matot, niin kuin tänä vuonna tein. Niihin olen oikein tyytyväinen.

Takkahuoneen vaalea matto teki huoneesta paljon isomman näköisen ja valoisamman, pikkuisen olen huolissani, mitenhän se pysyy puhtaana, mutta joku ”teflon”-käsittely siinä on, joka toivottavasti suojaa pahimmalta tummumiselta.

Toinen tämän kevään uusi juttu on kun sain vihdoinkin aikaiseksi otettua ja tilattua uuden kuvat tyttären entisen huoneen, nykyisen ”ministudion” seinälle.

Kuvat ovat nämä

Klikkaa isommiksi…

 

Jo viime viikolla näyttökuvien palautusten jälkeen tuli sellainen ”kotoilu on ihanaa” -fiilis, minkä seurauksena on yhtä sun toista nurkkaa tullut ojennettua, pestyä tuolien päällisiä, järjestettyä vaatekaappi, tehtyä pyyheinventaario ja tuomittua muutamat niistä yleisrievuiksi, ikkunalautojen pesuun ja sen sellaista. Mutta nyt tämä homma taitaa tältä erää, tältä ”keväältä”, olla taputeltu valmiiksi. Paitsi, että jos huomenna jynssäisi keittiön laattalattian saumat … enpä tiedä.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.