Harmaa aatto

On äitienpäivän aatto. Perinteisesti on äitini, sisarusteni ja perheidemme kanssa käyty äitienpäivälounaalla: huomenna ei ole perinteisesti. Murmeli ei enää lähde lounaille [lupasin että viemme huomenna lounaan sinne :)] , esikoinen on siellä maailman äärissä, Oulussa on kylmä,  [kuva otettu äsken torinrannassa, yhtä harmaata on ollut koko päivän]  … joten miten nyt?

aatto

Pojat (pehtoori ja juniori) veivät minut jo tänään syömään.
Miten hieno juttu!! Uleåborgissa oli taas niin mukava käydä.
Ja siellä on paitsi ylivertaisen hyvä ruoka, rauhallinen, kaunis vanha miljöö,
myös tavattoman mukavat T & P, jotka tekevät ravintolakokemuksesta aina vain paremman.

aatto-4

aatto-5

Juniori toi minulle kukankin. Oiskohan ollu ensimmäistä kertaa ever?
Yleensä isänsä tai sisarensa ollut avittamassa…
Ja näin viehättävä vielä. Minä tiedän että tuo kukkii koko kesän!

aatto-3

Itsekin olin kukkaostoksilla tänään, aamuvarhain puutarhalla…

aatto-2

Ja olen sitten ottanut eräänkin ruusukuvan. Kerrassaan ”tutkielmia ruususta” on tulossa. Nyt en vain niitä ryhdy työstämään. Menen viimeistelemään cupcaket, – huomenna anoppilaan niitä aattelin viedä… ja toivon mukaan saan huomenna, jollen jo tänään, aikaiseksi sen ohjeen tänne, kuten olen luvannut…  Valmisteilla on myös postaus otsikolla ”Suosituksia kevään kuohuviineiksi” —  huomaatteko että paljon saa aikaiseksi kun välttelee töiden tekemistä lauantaisin. 😀

 ^^^^^^^^^^^^

aatto-7

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.