Yhteysongelmia

Tänään kun blogipäivityksen yhteys oli rikkipoikkikatkikaput heti aamusta ja oli valokuvatorstain haasteeseen vastaaminen, ei päivä alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Tärväsin aikaa korjatakseni, turhaan. Soitin webbihotelliin ja sen huoltojoukoille, mutta ei se yhteys, eikä päivä oikeastaan ole parantunut. Toinen toistaan tylsempiä kommahdyksiä ja viivytyksiä pulpahteli pitkin päivää, minkä seurauksena iltapäivällä jo kihisin.

Kun juniori sitten erinäisten sotkujen takia unohti hakea äitinsä töistä, niin eihän saldo kovin paljon plussalle jää.

Lähipiirissäni tarvitaan nyt suojelusenkeleitä … 🙂

________________________________________________________

Joulukalenterikuva n:o 10
ENKELEITÄ ELÄMÄÄN

10

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.