Jouluaskareita

Monta asiaa vievät lähemmäs joulua tänään. Postista hain ISON paketin; lahjaksi jaettava paketti ja olen aikas tyytyväinen sisältöön. Parempi kuin odotin, vaikka oma tekele onkin. Joulukortteja olen värkkäillyt, ja olkapää vihoittelee heti kun vähän kauemmin olen koneen ääressä… Harmi, kun olisi paljon työstettävää. Sitä yllätystäkin… Joskopa perjantaina saisin valmiiksi.

Joulusiivouksen olen tilannut, punaisen villapuseron laittanut tuultumaan, ostanut joulutähden kotiin ja töihin, nostanut tonttu Tomafoin kirjoituspöydälle muistuttamaan, että erinäisiä asioita olisi vielä muistettava… 🙂

Siis kovin pieni päivä tänään.

_________________________________________

Joulukalenterikuva n:o 8
JOULUNSYDÄN
(Kaikki kalenterikuvat suurenet klikkaamalla,
ja voit halutessasi käyttää vaikka koneessasi taustakuvana.)

8

2 kommenttia artikkeliin ”Jouluaskareita”

  1. Ostin sen muistaakseni Stockalta – tai ehkä sittenkin Haaparannasta. Se on vaan mökillä nyt. Ja mökille on ikävä!

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.