Hyviä merkkejä

Nukkuminen on täysin yliarvostettua. Varsinkin aamuyöstä nukkuminen. Töissäkin on ennen seitsemää paljon rauhallisempaa kuin päivisin, joten ehdottomasti kannattaa herätä varhain. Hyvin varhain.

Käytin sitten koko pitkän aamupäivän työhuoneeni kevätsiivoukseen. Sopivan ajattelematonta hommaa. Heitin monta mapillista väitös- ja muita kirjoja tehdessä syntyneitä muistiinpanoja, konsepteja ja artikkelikopioita pois. Huomenna tarvin niitä. Ihan varmasti.

Keskiviikkona on vastaanottopäiväni. Opinto-ohjaajana ja tutkielmien tekijöiden opettajana olen keskiviikkoisin ”virallisesti” tavattavissa, – niin kuin en oikeastaan olisi aina! Tänään mielenkiintoisia ja mukavia keskusteluja, keskustelu. Joskus vastaanotolla ei käy ketään … tänään kävi paljon. Kevään merkki sekin.  Hyvä merkki.

Tänään toinenkin hyvä merkki, pieni kipinä…  toivon kipinä.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.