Liian nuori? :)

Valokuvauskurssin kahvitauon aikana hoksasin Oulu-opistolla nuoria, jotka tekivät jotain haastattelututkimusta. Heillä oli opiston käytävillä haastattelupisteitä, ja niiden edessä lappuja ”Yli 50-vuotias, käytä muutama minuutti ja osallistu haastatteluun. Ilmainen kahvilippu kaikille osallistujille.”  Haastateltaviksi halukkaita ei selvästikään ollut tarpeeksi, koska nuoret pyydystivät ohikulkijoita ”Hei, voisitteko auttaa… osallistuisitteko? … vastaisitteko muutamaan kysymykseen.”  He eivät pysäyttäneet minua. Eivät houkutelleet vaikka menin yhteensä neljä kertaa heidän ohitseen! Mitä tämä merkitsee? Ainoa mahdollinen tulkinta on, että eivät uskoneet minun olevan tarpeeksi vanha! Muita tulkintoja en halua kuulla. Tämän päivän anti oli nyt tässä 🙂 .

2 kommenttia artikkeliin ”Liian nuori? :)”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.