Ilon kautta

Herätyskello ei ehdi soida kun jo aamu herättää. Salille lähtiessä linnut laulaa. Isosti. Ja salilla olen yksin. En laula, mutta teen hyvän treenin ja iPodissa uutta musiikkia. Hymyilen salin peilille klo 6.22 kun kuulen biisin ”All this time”. Se on hyvä biisi. En siltikään laula. Mutta treeni kulkee. Pehtoori viesteilee pohjoisesta: kelit on hyvät ja seuraakin hänellä siellä, joten hienoa sekin. Töissä muistan ne kaksi asisaa jotka on koko viikon pitänyt muistaa, mutta jääneet hoitamatta. Puoli tuntia, asiat järjestyksessä ja ohi.  Saan keskittyä koko aamupäivän, keskittyminen sopi tänään, ja saan kuin saankin toimitustyössä olevan opuksen ensimmäiselle kierrokselle tarkistukseen. Yhtäkkiä muistan, miten viisaita juniori eilen illalla puhuikaan, – tämäkö se sama jääräpää, jonka kanssa vielä syksyllä olimme valovuosien päässä mielipiteissämme erinäisissä asioissa. Hyvä olo ja ilo tapaamisesta: aina on ilo tavata ihmisiä, joilla on intohimo siihen, mitä tekevät. Ilo saada kiittävä kommentti omasta työstään. Ilta valokuvauskurssilla, jossa on kannustava porukka, ja jossa on naurua. Kevätkö?

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.