AY 0354 27 FEB 1105 Oulu – Helsinki

AY 0005 27 FEB 14 20 Helsinki – New York

Arrival time 1555.

Huomenna aamupuolkymmenen lähdetään Rantapellosta. Helsingistä lähtö 20 yli kaks, ja perillä pitäisi olla neljältä. Aikaero on seitsemän tuntia, joten huomenna pitäisi valvoa aamuviiteen: siten pääsisi suurkaupungin sykkeen oikeaan rytmiin nopeasti. Viimeksi ei ihan helposti onnistuttu.

Pakkailen parhaillaan. Miniläppäri ja kamera ensimmäisenä laukkuun;  hulppean hotellimme (New York Palacen) mainoksessa luvataan nopeaa ja ilmaista nettiyhteyttä, joten – hyvät blogivieraani – toivon voivani laittaa postauksia myös Atlantin takaa. Vierailut ja kommentoinnit täällä siis  edelleen tervetulleita.). Lähdön riemua hillitsee, ettei juniori lähde, mutta toisaalta helpottaa jotta lähtevät tyttöystävän kanssa tämän isän perheen kanssa Leville. Vähän minuun koskee, mutta esikoinen sanoi, että unohda. Unohda hetkeksi. Yritän.

Tytär ja tämän paras ystävä ever, tarhasta asti yhdessä tähän astisen elämänsä tiivisti kaveranneet,  siis lähtevät. Porukan ainoa maksuliini, puoliskoni, saa hyvää ja naisellista seuraa kolmikerroin. 🙂

See you!

5 Comments

  1. Keittiövaaka, kiitokset matkatoivotuksista. Matkakuume on tuttu tauti, mutta siihenhän on onneksi lääke…. Täällä helpottaa jo hyvinkin.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.