Nyt tarvitaan myötätuntoa!

Tänään olin iltapäivän OYS:ssa. Allergiatestejä ja verikokeita. Lateksi ja timotei jo löydettyjä uusia allergeeneja. Ja nyt on selkä täynnä sellaisia liimalappuja, joilla testataan lisää. Ja niitä testauskohtia kutisee jo nyt! Auts! Tuon kyllä kestää keposesti, mutta olen perjantaihin asti urheilu- ja suihkukiellossa! Miten hitossa minä pärjään?

4 kommenttia artikkeliin ”Nyt tarvitaan myötätuntoa!”

 1. Mieleeni tuli (jälleen) laulu, 1960-luvulta (?):
  ”Timotei, sinä (tuulessa) heiluva heinä…”. Kaihda niitä, kun kesä koittaa!

  Ja sitten (1) kuva ja (2) termi terveysopin kirjasta (1950-luku):
  (1) Terveyden tavoittelija takaa päin nähtynä (ilman rihman kiertämää) avoimen ikkunan ääressä, kädet yläviistoon kohotettuna. ”Ilmakylpyjä”.
  (2) ”Kylmät pyyhkeet”.

  Tsemppiä!

  Vastaa
 2. Huomenta Koivu, ja kiitokset myötätunnosta ja terveysoppi-tsempistä. Kun en kerran nyt aamulla saanut lähteä salille hikoilemaan enkä suihkuun läträämään veden kanssa, päätin tulla kävellen töihin. Ihan hyvä muuten, mutta kaduilla on sairaan liukasta. Terveyden tavoittelu meinasi koitua murtuneiksi luiksi. Katsotaan miten iltasella kotiin päin mennessä käy…

  Vastaa
 3. Täältä päin satelee myötätuntopisaroita oikein kaatamalla! Voin vain kuvitella loppuviikolla olevaa kutinan määrää, sekä sisäistä että ulkoista. Sinun pitää olla ihan liikkumatta, hiljaa, niin ei tule hiki 🙂

  Vastaa
 4. Saarelan Mimmi: toivon etteivät myötätuntoPISARAT eivät osu selkääni 🙂 . Mutta kuinka oikeassa oletkaan, varmasti loppuviikolla erityisesti liikkumattomuudesta johtuva sisäinen kutina on jo paha!

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.