LappItalia – a ala carte -kirjan voit ladata täältä KLIKKAA TÄSTÄ
© Reija Satokangas
Pdf-tiedoston latautuminen kestää hetken: kirja on aika iso. Voit halutessasi tulostaa koko keittokirjan tai vain yhden reseptin.

SISÄLLYS
Kevät
Kasvimaan kevätsatoa – lipstikkakeitto 13
 Korvasieni-poropiirakka 14
 Poronmaksacrostini 16
 Susannan katkasalaatti 17
 Ahvenfileet Dijoninsinappikastikkeessa 18
 Lammaspatee 19
 Lohirullat ja mätikastike 20
 Kastikkeita salaatteihin ja muitakin ruokia makustamaan 21
 Latva-artisokan pohjat ´al forno´ 23
 Maustevoit 24
 Parmankinkkurullat 26
 Ananasta ja minttusokeria 28
 Appelsiinimisu 29
 Italialainen suklaakakku 30
 Pinocchio (= Brita) -kakku 33
 Toscanalainen sitruunakakku 35
 Zabaione freddo – kylmä viinivaahto 36
Kesä
Caponata – munakoisoa kylmänä 41
 Cassola – kalasoppaa hienosti 42
 Marinoidut paprikat 43
 Marinoitu mozzarella 44
 Marokkolainen salaatti 46
 Panzanella 49
 Grillattu tonnikala 50
 Tomaattimunakoisopaistos 51
 Savulohi-pestorullat 52
 Sisilialaiset sardiinit eli silakat 53
 Vitello tonnato – kalkkunasta 55
 Fiasco 57
 Focaccia 58
 Punaviinisipulit ja sipulimarmeladi 59
 Raparperichutney 60
 Tomaattihillo 61
 Avernajäätelö 62
 Mansikat ja limemascarpone 63
 Manteli-marenkikakku 64
Syksy
Marinoidut savusilakat 69
 Se Parempi Rucola -salaatti 70
 Siikatartar 71
 Bolognese-kastike 72
 Juustoinen poropata 73
 Kanakookoskeitto 74
 Kesäkurpitsapiirakka 77
 Laaninleike ja korvasienimuhennos 78
 Lohta tai kuhaa italialaisittain 79
 Savuporokastike pastalle 80
 Tonnikala-tuorepasta-lasagne 83
 Manteliperuna 84
 Perunasalaatti 85
 Pestoboston 87
 Risotto – al rustica 88
 Sieni-aurinkotomaattimuhennos 89
 Vuohenjuusto-perunagratiini 91
 Biologien (unkarilainen) juustokakku 92
 Kampanisut 94
 Mustikkakukko 95
 Tompan suklaaruudut 97
 Torta pinolata – pinjansiementorttu 98
Talvi
Blinit 103
 Lohi-katkarapukiekot 105
 Mätimousse 106
 Poropiiras 108
 Keftedes ja aioli – lihapullia ja valkosipulimajoneesia 109
 Poronlihakäärö ja puolukkakastike 110
 Vorschmack 112
 Bataattivaahto 113
 Joululimppu 114
 Juurespyre sattumilla 115
 Pestoherkkusienet 116
 Porkkana-lanttupaistos 117
 Sherrysilli 118
 Joulun paras kakku – portviinikakku 119
 Lakka-mascarponekakku 121
 Mantelikorput – cantuccinit 122
 Puolukkaomenat ja piparivaahto 124
 Satavuotias kermahyytelö 126
 Tortoni – mantelijäädyke 128
 Toscajäädyke (tai piparkakkujäädyke) 129
 Valkosuklaamousse ja karpalokiisseli 130
 Viiniypälesalaatti kastikkeen kera 131 
LappItalia – a ala carte -kirjan voit ladata täältä KLIKKAA TÄSTÄ
© Reija Satokangas
