Uuvahtanutta touhua

Jotenkin mahdottoman väsynyt päivä tänään. Osasyynä on varmasti se, että eilen illalla kudoin ja purin, purin ja kudoin puolille öin, hyvä kirja kuuntelussa, eikä mitään tarvetta kovin varhaiselle herätykselle, joten miksen. Entä aamu? – Meidän kattorakenteissa elävä oravapesue aloitti rallin aamuviideltä. Ja se rallirata on meidän makkarin päällä, ja rallin maali on viereisen huoneen (mun työhuone) ikkunamarkiisin päällä. Pikku riiviöt mäjähtelivät siihen ja sen jälkeen hirvittävä sutiminen, jottei tapahtuisi romahdusta maahan. Ja kaikesta tästä lähtee yllättävänkin iso meteli. Eipä sitten meistä kumpikaan enää rallikiertueen jälkeen nukkunut.

Aamuthan ovat mitä parhaita touhuamisen hetkiä: touhuilin, siivoilin, pyykkihommia, muutama sähköposti, ja koska oli kylmä, ”tavaratoimituksia”, postipaketti ja kauppareissu, lähdin autolla. Ensin systerin kanssa kahvittelemaan kaupungille. Sitten rahtihommiin.

Iltapäivällä vielä hyvin väsyneelle, lyhyelle pyörälenkille, huomisia kuvauspaikkoja tsekkaamaan ja sairaalaan. Eivät edes mitä mainioimmat Meri-Lapin yrttiset karitsanlihapullat joita värkkäsin parin kilon jauhelihanyytistä tuoneet puhtia ja pontta enää. Hyviä ne kyllä olivat, on sitten huomisellekin ja pakkaseen. Tästä kaikesta johtuen: menen nyt (klo 20.15) nukkumaan! Huomenna mummi tarvii virtaa: on aamutuuri parin pienen kanssa!

2 kommenttia artikkeliin ”Uuvahtanutta touhua”

 1. Heippa,kuulin hyvän uutisen kaverilta…ne oravat lähtee ja ottaa koko suvun mukaan,kun laitat sinne välikattoon jonkun
  ”poppikoneen” soittamaan,vaikka Sibeliusta.
  Kaverilla on erämaamökki Yläperällä,johon oravat oli asettuneet yläkertaan.Hän sanoi,että laittoi lähtiessään ”sibeliukset” soimaan vintille ja kun seuraavan kerran tuli,niin ei yhtään oravaa missään.Rauha maassa.
  Ne inhoaa kunnon musiikkia!
  Älä laita sitten mitään apulantaa,vaan oikeaa sinfoniaa-hahaa!Toimii!!
  Onnea matkaan!

  Vastaa
  • Poppikone kattotuolien väliin?! Jollei nämä aamubileet ilman musiikkia lopu, niin sitten laitetaan konsertot katolle! 😀

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.