Päivä kerrallaan

Mikähän siinä on, että herääminen vaikka kuudelta, itsekseen, on ihan erilaista kuin herääminen kellon soittoon vaikka seitsemältä. Pitkästä aikaa tänään kelloherätys.

Kauppahallissa olin aamupäivän. Sisällä olikin hyvä olla, sillä ulkosalla kylmä, vaikka paistoikin. Aamulla ei ollut kuin +12 C, päivällä sentään lämpeni jonkun asteen, mutta tein päivän kaikki reissut ihan mielelläni autolla, ja pidin taukopäivän ulkoilusta.

Ilta on mennyt kuvien parissa.

Samaan aikaan toisaalla: Pehtoori on pessyt ikkunat sekä talosta että Festasta. Ja minun kontribuutioni tässä asiassa on huolehtia illallisesta ravintola Uleåborgissa. Perinteistä on hyvä pitää kiinni. Saapa nähdä milloin olisi soppeli ajankohta, ja palaako lämpö?

Tässä taas näitä isoja tulevaisuuden kysymyksiä elämässäni!! Hyvä miettiä päivä kerrallaan asioita, menneille ei voi mitään, tulevista ei tiedä.

2 kommenttia artikkeliin ”Päivä kerrallaan”

 1. Päivä kerrallaan on ihan hyvä ajatus…En ole ikinä tavannut ketään,joka eläisi monta päivää kerralla.
  Mitä hitaammin ja nauttien,sen parempi.Täällä oli yöllä 5,7 lämmintä(?) ja paivällä noin 13 astetta ja rankka raekuuro.Hillat on raakoja,vaikka mitä muuta sanottais.
  Kesä on mukavaa!

  Vastaa
  • Kesä on, ja elämä on!

   Viileähköä on meidänkin mökillä, jossa Tyär ja J. ovat kohta jo kuukauden lomailleet ja etätätöitä tehneet. Hillasatoon eivät ole siellä puuttuneet. 😉

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.