Ulkoillessa ja valmiille…

On se aika jännä, että on tullut käytyä Kiinan Xi´anissa katsomassa terrakottasotilaiden armeijaa, ja jopa tavattua se maatyöläinen, joka tuon maailmankuulun löydön teki. On tullut käytyä Etelä-Afrikassa ja Hyväntoivonniemellä ja tavattua mies, joka on elänyt Johannesburgissa silloin kun Hector Pieterson Sowetossa sai surmansa. Mutta koskaan ei ole tullut käytyä Haukiputaan Ervastinrannalla. Tai noh, tuolla toisella puolella olen käynyt, mutta en tässä kalasatamassa, josta kuva.

Tänään kävin siellä nauttimassa lounaskahvin. Kalavajan portailla oli lämmin, – matkalla kyllä tarvitsi hanskoja.

Ja tarvitsin myös tovin kävelyä metsässä. Virpiniemessä on kauniita mäntykankaita. Tuuli suhisi puissa, muuten rauhallista. Metsät on tärkeitä. Olen kai joskus ennenkin sanonut, että jos Pehtoorilla olisi metsää, se olisi tämän näköistä. Tämmöinen järjestyksen metsä. 😉

Ja Pehtoorista puheenollen. Hän laittoi tänään sapuskan. Ystäväpariskunnan maskuliini raportoi Vierumäen mökkikeittiöstä jokunen viikko sitten tehneensä etätyötä tekevälle vaimolleen päivälliseksi Lyonin kanaa, ja tämän seurauksena oli, että minä sain tänään mitä herkullisinta ruokaa. Todella hyvää. Ja koko koti tuoksuu vieläkin hyvälle, – ”bistrolle”.  Resepti oli kuulemma ”helppo”. Kannattaa kokeilla.

4 kommenttia artikkeliin ”Ulkoillessa ja valmiille…”

  1. Juuri viime viikonloppuna kokkasin ensimmäisen kerran itse Lyonin kanaa, hyvää oli.
    Mitenköhän Hangasojalla lumien sulaminen etenee, toivottavasti mökkini ei kellu tiehensä.

    Vastaa
  2. Korona aikanakin joka päivä täytyy keksiä syötävää, jotain uuttakin kokeilla.Tänään sitten Lyonin kanaa,hyväähän se olikin..Jokin aika sitten palsternakkakeittoa,pehtoorin resepteillä.

    Vastaa
    • Pitäisiköhän minun nimittää Pehtoori apubloggaajaksi kun reseptinsä tai ainakin reseptilöytänsä selvästikin saavat suosiota. 😀

      Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.