Itsekseni

Mökillä. Pehtoori on mökillä.

Kuva on viime vuoden joulukuulta, juuri sellaisena päivänä kun siellä on parasta. Tai ainahan siellä on parasta. 😉 Mutta nyt kun olen etsinyt, selaillut, säätänyt ja postaillut Vastavaloon viime marras- ja joulukuun kuvia, tuntuu, että juuri tämä kaamoksen alku on siellä kaikkein tunnelmallisinta, ihaninta. Silti en lähtenyt Pehtoorin mukaan. Pääsen kyllä sitten taas joulu-tammikuussa.

Sitäpaitsi siellä on nyt ”remonttireissu”: porakaivon pumppu tuppaa vähällä käytöllä ruostumaan, ja kerta kerralta sieltä on ollut aina vaan ruskeampaa vettä, jota on juoksutettava aika kauan, että sitä voi juoda ja ruoanlaitossa käyttää. Pumpun uusiminen maksaisi muutaman tonnin, joten Pehtoori sai kaverin mukaansa ja aikovat homman hoidella. Ja aikoivat hiihtääkin. SE ei taida nyt oikein onnistua; vesisade on kuulemma vienyt sieltäkin kauniin 10 sentin lumikerroksen. 🙁

En siis niin kovasti menettänytkään. Ja itse asiassa, totta puhuen: olen niin kaivannut yksinoloa, muutamaa päivää ihan itsekseni. En muista, milloin olisin viimeksi ollut. Pari vuotta sitten? En nytkään tietysti voi ja aio linnoittautua kotiin ja vaille kontakteja, mutta kuitenkin, itekseni. Ah, onnea.

Tosin tänään ei ole oikein simahtaneet hommat. Kuvaamisessahan on joku aallonpohjavaihe menossa muutenkin, eikä nyt iltapäivän studiohommat sujuneet. Enemmän sotkin ja särjin kuin sain kunnon otoksia. Kaiken maailman tunnelmakuvavisioita minulla muka oli, mutta pah! Ei mitään julkaisukelpoista.

Ehkä siirryn käsitöiden ja musiikin pariin. Ehkäpä…

4 kommenttia artikkeliin ”Itsekseni”

 1. Tunnelmallinen tuo mökkikuvasi, lämmin/ kylmä vastaväreineen.
  Musiikista puheenollen, kuuntele (ja katso) YouTubesta Eva Cassidyn pienimuotoinen Klubiesitys wanhasta tunnetusta kappaleesta: Autumn Leaves. Mielestäni ehdottomasti paras esitys lukuisista ko. kappaleen eri versioista.

  Vastaa
 2. Minäkin nautin kovasti, kun joskus saan olla muutaman päivän yksin. Tarvitsen suorastaan sitä.
  Jos et ole vielä nähnyt uusinta A Star is Born leffaa, niin lämmin suositus (nenäliinoja mukaan). Lady Gaga ei ollut ennen oikein sanonut minulle mitään, mutta ekassa leffaroolissaan loistava ja Bradley Cooper.. myös kaikin tavoin ihana 😀

  Vastaa
  • Minäkin tarvitsen. Todellakin tarvitsen. Ja nyt on ollut mukava, – jo toinen päivä, jonka sitten olen melkein koko päivän ollut liusussa. 🙂 Mutta vain melkein.

   En ole nähnyt. Ja Lada Gagan tiedän (jonkin verran, lähinnä nuorten kautta) ja muutama biisinsä ovat Spotifyn soittolistoilla. Pitäisiköhän ensi viikolla hankkiutua elokuviin… hmmm. kiitos vinkistä.

   Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.