Vain yksi puuttuu

Päivä liesussa. Aamusta asti.

Välillä piipahtanut kotona, ja taas menoksi.

Nyt palautunut vuosikokouksesta, jonne sain kuin sainkin toimintakertomuksen viimeistelynä vietäväksi, ja kaikki muutkin tarpeelliset jutut.

Tietskari oli tänään rempassa aamupäivän, ja nyt taas entistä ehompana käytössä. Uusi näytönohjain pelittää, eikä mitään tiedostoja hukassa. Paitsi Pehtoorin ”Liikuntakalenteri”. Kymmenen vuoden kaikki urheilu- ja liikuntasuoritukset excelillä. Eikä niitä ole ihan vähän. Mieshän ui, pyöräilee (myös talvella, osti syksyllä sellaisen TREK-pyörän, ja on ajanut jo satoja, satoja kilometrejä), käy salilla, kävelee, hiihtää, – joka päivä jotakin. Parhaina sekä sali ja lenkki. Ja on sitten pitänyt kirjaa liikkumisistaan, – niin minäkin tein silloin kun olin nykyistä paljon aktiivisempi ja monipuolisempi liikkuja. Ja nyt siis ainoa hävinnyt tiedosto on juuri tämä liikuntakalenteri. En voi ymmärtää miten ja mihin se on hävinnyt!

Ja sitten minulla on yksi hauta hukassa. Oulun vanhalla hautausmaalla, Stooleporin puolella, on hautakivi, jossa on kaunis graniittinen pikkulintu oksalla istumassa hautakiven päällä. Ja juuri sen olisin tänään halunnut kuvata. En löytänyt sitä, vaikka melkein tunnin kiertelin siellä. Kuurankukkia ja bokehia kyllä löytyi.

5 kommenttia artikkeliin ”Vain yksi puuttuu”

 1. On siinä kuitenkin se hyvä puoli, että Pehtoorin keho on taltioinut muistiin kaikki nuo lukemattomat urheilusuoritteet:)

  Vastaa
 2. Ei ollut varmennustallennusta, paitsi juuri tuo Pehtoorin kroppa, jossa kaikki liikunta on tallennettuna.

  MUTTA: minäpä opiskelin ja etsin tietoja ja välineitä netistä puolille öin asti, ja parin tunnin jälkeen onnistuin Data recoverilla kaivamaan muuntuneen tiedoston ja palauttamaan sen! Ja itse asiassa muutaman muunkin (oman) tiedostoni, jotka olivat myös korruptoituneet ja hävinneet.

  Vastaa
 3. Hyvä ja kiva kun löytyi! Olisi harmi, jos noin pitkä aineisto olisi häipynyt bittiavaruuteen 🙂

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.